Ticaret Hukuku

Ticari sözleşmeler, tarafların hak ve sorumluluklarını açık bir şekilde belirleyen hukuki belgelerdir. Bu belgeler, anlaşmazlıklardan doğacak zararları ve maliyetleri en aza indirgemeye yardımcı olur. Ticari sözleşmeler, en az iki taraf arasında yapılır ve sözleşmelerin oluşturulması, sonlandırılması ve incelenmesi süreçlerini kapsar.

Aner Avukatlık, sözleşmeler hukuku alanında uzman avukatlar ile yerli ve yabancı müvekkillere ticari sözleşme tanzimi, sözleşme incelenmesi, değerlendirilmesi ve müzakeresi gibi konularda hukuki destek sağlamaktadır. Ayrıca ticari sözleşme hazırlanması, feshi ve bu süreçlerin takibi konularında da hizmet vermektedir. Fesih halinde doğacak sonuçlar hakkında da kapsamlı danışmanlık sunulmaktadır.

Sözleşmelerin taraflarının sorumluluklarının net olarak belirlenmesi, sözleşmeye aykırılık durumunda uygulanacak yaptırımların kesin bir şekilde tespit edilmesi ile müvekkillerimizin olası bir yargılama aşamasında en kısa sürede sonuç elde etmeleri hedeflenmektedir.

Aner Avukatlık, ayrıca sözleşme hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, sektöre özgü sözleşmeler ve değişen mevzuat kapsamında güncellenmesi gereken sözleşmeler konusunda şirket içi eğitimler de sunmaktadır.